Bedre Nætter, film og julehygge for udsatte familier

Virksomheden Bedre Nætter er en netbaseret forretning med hovedkontor i Aarhus. Virksomheden sælger først og fremmest madrasser, dyner og sengetøj, og tirsdag aften (20.12.) havde en række udsatte familier i det østjyske taget imod et godt tilbud fra Bedre Nætter: hyg dig, spis æbleskiver, drik gløgg og – ikke mindst – læg dig på en madras og se en film i Dome of Visions. Bagefter kan du tage madrassen med hjem!

img_1765

img_1788

img_1795

Hurtigt udsolgt
Arrangementet blev kaldt Dyne Bio, og Mathilde Stenild fra Bedre Nætter siger, at julen har en tendens til at isolere folk, der mangler penge, familie, venner og måske en hverdag, der hænger sammen.

–Vi lagde et par opslag om arrangementet på Facebook, og der var hurtigt udsolgt. Sidste år donerede vi et stort antal overskudsmadrasser til Venligboerne. I år valgte vi at gøre andet og mere end udelukkende at dele madrasser ud. Derfor kom arrangementet Dyne Bio i Dome of Visions i stand, og interessen har været overvældende, siger Mathilde Stenild.

–Der blev taget godt imod vores initiativ, og især børnene hoppede glade rundt på og mellem madrasserne. Og hvis børnene har det sjovt, er forældrene jo også godt tilfredse, vurderer Mathilde Stenild.

img_1780

img_1769

TEKST: SØREN EGERT
FOTO: METTE NASSER