AARSOME TOWNHALL – måske begynder det hele i domen

Kan domen inspirere også startups til at komme i gang og videre? I hvert fald var godt 100 kreative sjæle, knyttet til AARSOME TOWNHALL, mødt op i domen onsdag 2. november 2016 for at drøfte, hvordan man kan komme videre med sin gode idé om en ny app, et nyt digitalt bestillingssystem – eller hvad det nu kunne være.

Fuldt hus

Lea Kruse er nyuddannet oplevelsesøkonom, med i AARSOME TOWNHALL og medarrangør af aftenen, der bl.a. havde til formål at etablere samarbejder på tværs af ideer.

–Først og fremmest var der fuldt hus, og det vil sige, at hele kernen i det lokale startup-miljø var til stede. Vi lyttede til inspirerende indlæg i inspirerende omgivelser, og det ekstra fede ved arrangementet var, at folk blev hængende bagefter og talte sammen over en øl eller to, siger Lea Kruse, fra AARSOME TOWNHALL.

–Aftenen i domen skal ses som et led i arbejdet med at få samlet hele den aarhusianske startup-scene, som jo er defineret ved, at man som startupper ønsker at gå i gang med noget helt nyt, noget der aldrig er set før. Hvis vi fx innoverer, så gør vi det på en måde, der aldrig tidligere er set, forklarer Lea Kruse.

_u0a6596 _u0a6480

 

TEKST: SØREN EGERT
FOTO: AARSOME TOWNHALL